top of page
OutdoorStereo.jpg

OUTDOOR STEREO

Festival Organisator

hoornzingthollands.jpg

HOORN ZINGT HOLLANDS

Festival Organisator

deinefestival_logo.jpg

DEINE FESTIVAL

Festival Organisator

lvlogo.jpeg

LATIN VILLAGE

Festival Organisator

jme.jpeg

JME AGENCY

JME Agency is an international entertainment agency for all-round performers / dancers and models. Additionally JME Agency is also for kids who are already active in the entertainment industry, or who have the talent and discipline in the future to operate in the entertainment world.

SvLpar_DEFrood.png

SNOUCK VAN LOOSEN HOTEL

Hotel Snouck van Loosen bevindt zich op 5 minuten loopafstand van het station, de perfecte uitvalbasis om al het beste van Enkhuizen te ontdekken.

feminine.jpg

FEMININE FASHION

In 1999 hebben 'moeder & dochter' met beide handen de geweldige kans aangepakt om een modezaak te openen in Winkelcentrum Streekhof te Bovenkarspel met een luxe uitstraling in het lage segment.

profashionwear.jpg

PRO FASHION WEAR

Profashionwear Enkhuizen dé specialist in Noord-Holland voor uw bedrijfskleding, zorgkleding, horecakleding en promotiekleding.

cropped-cropped-Logo.png

DE NIEUWE DOELEN

Begonnen als café sociëteit De Doelen, opgericht door P. Pijper. Wat in 1963 werd omgedoopt tot Stichting Gemeenschapshuis Enkhuizen. In 1969 werden de eerste palen geheid voor de ontwikkeling van ‘de Nieuwe Doelen’.

Logo_Keurslagerij_Groot.png

SLAGERIJ GROOT

Al bijna 4 generaties is de slagerij in handen van de familie Groot. Sinds 1926 een zelfslachtende slager waar iedere dag de hoogste kwaliteit vlees en vleeswaren worden geproduceerd.

LangeJanLogo.png

CAFE LANGE JAN

Café lange jan is al jaren een begrip in Enkhuizen en omstreken. In het weekend is Lange Jan een feestcafé tot in de late uurtjes. Een vermaard team van resident DJ’s staat garant voor beats en dansplezier..

the80shoorn.png

THE 80's HOORN

The 80’s gaat way back! Meer dan 10 jaar geleden openden we de deuren en menig feestje later zijn we nog steeds niet weg te denken op de Roode Steen. Sinds er een gat in de muur van het pand ernaast is geslagen, is The 80’s in formaat verdubbeld, nóg meer feestplezier dus!

broodjepercy.png

PERCY'S

Surinaams Eetcafé in Hoorn

pealsoundlogo.jpg

PEAL SOUND SUPPORT

Peal Sound Support is gevestigd in het Noord-Hollandse Venhuizen. Peal Sound Support heeft jarenlange ervaring in het organiseren en begeleiden van feesten, partijen en evenementen voor jong en oud.

weeflogo.jpg

WEEFF RADIO

Samen In Westfriesland! Check de officiële Facebook radiopagina. Voor al het Westfriese nieuws check je de pagina @omroepweeff

roxsi.png

ROXSI

Rox Si! is ontstaan, om de Caribische Soulfood keuken een ander vorm te geven. Een concept waarbij je zelf je gerechten kan samenstellen. Geen standaard kant en klaar menu, maar iedere dag de mogelijkheid om je eigen combinaties te maken en te eten wat jij lekker vindt!!

pourvous.jpg

POUR VOUS FRANCAISE

Beauty, Cosmetic & Personal Care in Bovenkarspel

WhatsApp Image 2022-03-31 at 22.24.46.jpeg

VIEN MAI (Vietnamees Snacks)

Een begrip in Enkhuizen als het gaat om de lekkerste loempia's.

gentlebrandslogo.jpg

GENTLE BRANDS

Multi Brand Store voor herenkleding!

enkhuizenboeit.jpg

VVV ENKHUIZEN

De leukste tips om te doen, zien, eten, drinken & shoppen in Enkhuizen.

roosscholten.jpg

RS. ROOS SCHOLTEN

Dancer Hiphop & Heels / Choreographer / Art Director / Fashion & Textile Designer

bottom of page